28. juli 2014

En liten test på Barfi rygg?

 

Barfi som slapper av på vei hjem etter skauturen i går.

WP_20140727_001

Skal? skal ikke?

Jeg annonserte at Barfis agility-karriere definitivt var over en gang i vår. Og vi har ikke en gang sett på ag-hindrene etter det. Men så har jeg begynt å tenke og fundere litt. Jeg er mer og mer overbevist om at “noe” skjedde med Barfi i fjor vår og at hun da hadde fått en skade som ikke dyrlegen dyrlegen og jeg så. Selv om vi ikke trener mye ag så trener vi i hvert fall minst 1 gang i uka. Det betyr jo at Barfi aldri fikk muligheten til å bli helt bra av den skaden hun sannsynligvis hadde. I vår har hun derimot fått haugevis med gode behandlinger og fullstendig hvile og ro fra ag-trening i 3-4 mnd. Vi har gått turer og jogget en del,  og det er det vi har gjort. Og Barfi ser helt fin ut, ikke noe problem med å gå i trapper eller noe annet, leker med Nora og med oss på to bein. Fortsatt ikke mye, men det har hun jo heller aldri gjort.

Så jeg har som sagt begynt å fundere litt, kanskje det er dumt å avskrive agilityen helt? Ikke fordi at jeg på død og liv vil fortsette med agility. Det har faktisk vært veldig greit å ikke være med på et eneste stevne i vår og sommer. Og jeg vet ikke om jeg kommer til å begynne igjen med det heller. Men jeg syns det er feil å ikke tørre å hoppe over et eneste hinder, hvis det faktisk ikke er noe galt. En ting er å ikke gjøre det, noe helt annet er å ikke tillate seg å gjøre det. Kanskje vi rett og slett skal teste det ut litt? Så det jeg lurer på nå er rett og slett om vi skal gå et ag-løp eller to og så ta en nøye gjennomgang av frøkna for å se hvilken virkning det hadde. Jeg luftet tanken for Turid før sommeren og hun syntes dette var en god idé. Så jeg har meldt oss på ag-stevne nå på søndag. OG bestilt timer hos Turid. En time ei uke  før stevnet og en time dagen etter. Her skal det sjekkes grundig.

Vi har som sagt ikke trent ag på veldig lenge. Litt trening MÅ vi tross alt ha før vi stiller til start. Nå har det vært ferie og løpetid så det har tatt litt lenger tid enn planlagt før vi kom i gang. men vi har prøvd oss litt de siste dagene. med det resultat at jeg er veldig i tvil om vi skal gjennomføre prosjektet. Det spruter jo ikke akkurat av Barfi på ag-banen Smilefjes som blunker Skal vi virkelig møte opp for å tusle igjennom der alle andre teller sekunder og tideler? Det begynner å bli litt flaut…

Uansett så dro vi til den avtalte timen hos Turid  i dag (mandag) for å sjekke om frøkna er i fin form. Turid fant en låsning i ryggen, men var forøvrig veldig fornøyd. Ikke noe spor igjen av tidligere vondt’r. Behøvde ikke hjelp av noe slag annet enn Turids hender i dag heller. Og Turid syns absolutt jeg skal gjennomføre prosjektet. Altså at jeg drar på stevnet på søndag, ikke med mål om å vinne eller få noe napp, men å kjøre igjennom en bane eller to. Jeg får se om jeg stiller opp i et eller to løp. Det blir ikke det samme bare å trene, så derfor vil jeg gå et løp på et stevne. Jeg kommer ikke til å trene noe mer denne uka, så vi stiller med minimalt med trening. Ja, så det må jo med andre ord gå “galt” Men det er som sagt ikke resultatet på banen som er det viktige denne gang. Det som er viktig er hva Turid finner ut på mandag når vi er på plass til en ny undersøkelse av Barfi.

Blir trøtt av Turid-besøk

trøtt 002

Det er ikke bare Barfi som er ute av trening, hun husker nok det meste uansett. Jeg er derimot helt ute av det. Så nå har jeg begynt å tørrtrene litt for meg selv. Hvordan var det nå dette her med blindbytter, framsendinger, bowling, smash. golf,  bein og hender skulle de sånn eller slik? Hjelp, jeg har visst glemt alt jeg Forvirret smilefjes

 

5 kommentarer:

  1. Synes det høres ut som en fornuftig plan, blir spennende å høre hvordan det har gått. Lykke til! :)

    SvarSlett
  2. Takk, både gruer og gleder oss både til ag-stevnet og konklusjonen dagen derpå.
    Tove

    SvarSlett
  3. Dette har jeg ikke fått med meg! Lykke til idag :) :) :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, Nøve. Det gikk som forventet, dårlig i dag sånn ag-messig, men det er turen til Turid i morgenkveld som er det spennende og viktige. Det var uansett koselig å være på ag-stevne igjen :)
      Tove

      Slett
  4. Var sååå hyggelig å se dere igjen, og vi krysser fingrene for at dere fortsatt blir med.... det er jo gøy !!

    SvarSlett